Agenda

Zo 16 t/m 21 oktober
Zeilen op het herfstige wad
Beleef in de herfstvakantie een paar heerlijke dagen aan boord van de klipper. Onder leiding van de vaste bemanning vaar je naar drie prachtige eilanden Texel, Ameland, Terschelling of Vlieland. Je overnacht aan boord en de volgende dag vaart het schip het Wad op richting één van de Waddeneilanden.

In vijf dagen zeilen we naar drie eilanden, we overnachten bij gunstig tij en rustig weer op het Wad, gaan een keer droogvallen en zien wat er leeft op de bodem van de zee. In oktober is de Waddenzee het foerageergebied van duizenden trekvogels, grote zwermen vogels zien we over het water scheren op zoek naar een lekker visje. Neem je verrekijker mee! Op de laatste dag varen we terug naar Harlingen waar het schip in de loop van de middag afmeert in de Willemshaven.

Aanmelden en meer informatie via Zonnewind >>
Geschikt voor kinderen
Tijd: 20:00 uur op 16 oktober - 15:00 uur op 21 oktober
Plaats: Vertrek vanuit Harlingen
MailPrintTweet thisSend to Facebook
Wo 2 november
Jij & Fotografie Natuurlijk Ameland

Heb je zin om actief bezig te zijn in de natuur? Vind je het leuk om (beter) te leren fotograferen en met jouw mooiste foto te exposeren? Dan is Jij & Fotografie Natuurlijk echt iets voor jou! Jij & Fotografie Natuurlijk is een natuurfotografieproject voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar op de Friese Waddeneilanden. Binnenkort start het project op Ameland. Op elk eiland gaan kinderen de natuur ontdekken, fotograferen en richten we met de mooiste foto’s samen een expositie in.

Geschikt voor kinderen
Tijd: 15:30 uur - 17:30 uur
Plaats: Ameland
MailPrintTweet thisSend to Facebook