Agenda

Za 12 December
Waddenvereniging op Zoutsloter kerstmarkt

Toevallig ligt Waddenhuis aan de Zoutsloot, waar de sfeervolle Harlinger kerstmarkt wordt gehouden. Neem een kijkje bij onze kraam op de knusse binnenplaats. Je vindt er Goed Zout en leuke producten. Alle bezoekers die een zakje of molentje met zout kopen steunen ons in onze strijd tegen de zoutwinning onder het wad.

Entree: Gratis Meer informatie over de kerstmarkt en het programma? Kijk op www.zoutsloterkerstmarkt.nl

Tijd: Van 15:00 tot 21:00 uur
Plaats: Harlingen, Zoutsloot
MailPrintTweet thisSend to Facebook
Vr 1 januari
Doe de dubbele Afsluitduik!
De Waddenvereniging organiseert een Nieuwjaarsduik aan beide kanten van de Afsluitdijk. In het zoute water, in het zoete water, of zelfs allebei. Voor teams van drie personen is er een estafettewedstrijd! Met de duik vragen we aandacht voor het vismigratieproject bij Kornwerderzand.
Tijd: 12.00 uur - 14.00 uur
Plaats: Kornwerderzand, Afsluitdijk
MailPrintTweet thisSend to Facebook
Vr 26 Februari
Ga mee Naar de wildernis
Net als vorig jaar organiseren we een Wadden-filmweekend in de mooiste bioscoop van Nederland - op Vlieland. Zowel publiek als wij waren razend enthousiast over deze prettige combinatie van cultuur en natuur. Een goede reden om samen met Roots magazine en Podium Vlieland een tweede editie te organiseren. Een weekend lang kun je onder de noemer Naar de wildernis weer genieten van een zestal speelfilms en documentaires waarin de mens het opneemt tégen of juist in harmonie samenleeft mét de natuur. Zaterdagmiddag heb je bovendien de kans om de schitterende Waddenwildernis te ontdekken tijdens een excursie onder leiding van een van onze gidsen.
Plaats: Vlieland
MailPrintTweet thisSend to Facebook