Doe mee!

Steeds meer mensen kiezen ervoor via schenkingen en nalatenschappen de waddennatuur veilig te stellen en voor toekomstige generaties te behouden. Je kunt de Waddenvereniging op verschillende manieren steunen, waarbij voorop staat dat elke bijdrage, hoe klein ook, van harte welkom is. Je kunt ook de handen uit de mouwen steken voor de Waddenzee!
Je bent al lid vanaf € 2,25 per maand.
Doneren
Wil je geen lid worden, maar wel een financiële bijdrage leveren?
Giften zijn aftrekbaar voor de belasting. Een periodieke schenking is zelfs helemaal aftrekbaar.
Anders geven

Ook door mee te doen aan een excursie of een aankoop te doen in de webshop steun je de Waddenvereniging.

Nalaten
Laat iets na aan de toekomst van het waddengebied.
Vrijwilliger worden
Deel in het enthousiasme! Word vaste vrijwilliger of help een keer mee met een project.
Meedoen als bedrijf
WAD 500 Club is een initiatief van de Waddenvereniging, speciaal voor ondernemers die het wad een warm hart toedragen.