Chrisje van Ek (40) is bioloog, natuurgids en werkte tijdelijk als projectmedewerker bij de Waddenvereniging. Ze is een van de 40.000 leden van de Waddenvereniging omdat…..

‘Ik denk dat mijn ‘wadrelatie’ ontstond tijdens vakanties als kind op Terschelling. Later deed ik er vakantiewerk, in het Visserijmuseum. Na school dacht ik aan de zeevaartschool, maar het werd studeren in Groningen: zeebiologie. De Waddenvereniging is de club die goed op de hoogte is. Biologen weten dat in de natuur complexe ecologische verbanden bestaan. De vereniging is zich bewust van de complexiteit van menselijke verhoudingen in het waddengebied. Niet alleen rekening houden met de mening van natuurliefhebbers, maar ook met bijvoorbeeld die van een eigenaar van een Visserijmuseum. Dat vind ik goed.´

Word lid van de Waddenvereniging en ontvang het welkomstpakket

Als lid ontvangt u vier maal per jaar het WADDENmagazine en u heeft (vanaf 18 jaar) een stem in het vaststellen van het beleid van de vereniging.

1. Betalingswijze

(de acceptgiro wordt bij uw welkomstpakket ingesloten)

(een machtigingskaart wordt bij uw welkomstpakket ingesloten)

2. Persoonsgegevens

Naam *
Aanhef*
Straat en huisnummer *
Postcode *
Plaats *
E-mailadres *
Geboortedatum * (dd-mm-jjjj) Calender
Telefoon *
Bankrekening nr *

Mogen wij u vragen wat de aanleiding is geweest om lid te worden?

Wilt u geen lid worden, maar de vereniging wel steunen? Dan kunt u ook donateur worden.
Uw gegevens zullen niet voor commerciƫle activiteiten gebruikt worden en niet aan derden gegeven worden. Zie ook onze privacy statement.
Voor elke vorm van lidmaatschap geldt dat u minimaal 1 jaar (12 maanden) lid blijft. (Opzeggingen voor het volgende kalenderjaar dienen schriftelijk te geschieden uiterlijk 1 november van het voorgaande jaar).
“Een spel van nat worden en opdrogen.”