Ed en Marjet, eigenaars van Pizzeria Pingjum:

'Proeven, voelen, ruiken en zien. Het wad is voor ons altijd een bron van inspiratie en energie geweest. En dat moet vooral blijven bestaan.'

Word lid van de Waddenvereniging en ontvang het welkomstpakket

Als lid ontvangt u vier maal per jaar het WADDENmagazine en u heeft (vanaf 18 jaar) een stem in het vaststellen van het beleid van de vereniging.

1. Betalingswijze

(de acceptgiro wordt bij uw welkomstpakket ingesloten)

(een machtigingskaart wordt bij uw welkomstpakket ingesloten)

2. Persoonsgegevens

Naam *
Aanhef*
Straat en huisnummer *
Postcode *
Plaats *
E-mailadres *
Geboortedatum * (dd-mm-jjjj) Calender
Telefoon *
Bankrekening nr *

Mogen wij u vragen wat de aanleiding is geweest om lid te worden?

Wilt u geen lid worden, maar de vereniging wel steunen? Dan kunt u ook donateur worden.
Uw gegevens zullen niet voor commerciƫle activiteiten gebruikt worden en niet aan derden gegeven worden. Zie ook onze privacy statement.
Voor elke vorm van lidmaatschap geldt dat u minimaal 1 jaar (12 maanden) lid blijft. (Opzeggingen voor het volgende kalenderjaar dienen schriftelijk te geschieden uiterlijk 1 november van het voorgaande jaar).
“Waddenzee, kraamkamer voor vissen.”