Irene van Eerden (21), studente bedrijfs-

communicatie aan de Hogeschool Utrecht:

‘Tijdens mijn stage bij de Waddenvereniging heb ik ontdekt hoe bijzonder de Waddenzee eigenlijk is. Niet alleen door alle informatie die ik erover las, maar ook omdat ik elke dag uitzicht had over de Waddenzee. Maar het is niet, zoals ik eerder altijd dacht, vanzelfsprekend dat het waddengebied behouden blijft. Gelukkig werkt de Waddenvereniging daar aan. En ik help graag mee.’

?

Word lid van de Waddenvereniging en ontvang het welkomstpakket

Als lid ontvangt u vier maal per jaar het WADDENmagazine en u heeft (vanaf 18 jaar) een stem in het vaststellen van het beleid van de vereniging.

1. Betalingswijze

(de acceptgiro wordt bij uw welkomstpakket ingesloten)

(een machtigingskaart wordt bij uw welkomstpakket ingesloten)

2. Persoonsgegevens

Naam *
Aanhef*
Straat en huisnummer *
Postcode *
Plaats *
E-mailadres *
Geboortedatum * (dd-mm-jjjj) Calender
Telefoon *
Bankrekening nr *

Mogen wij u vragen wat de aanleiding is geweest om lid te worden?

Wilt u geen lid worden, maar de vereniging wel steunen? Dan kunt u ook donateur worden.
Uw gegevens zullen niet voor commerciƫle activiteiten gebruikt worden en niet aan derden gegeven worden. Zie ook onze privacy statement.
Voor elke vorm van lidmaatschap geldt dat u minimaal 1 jaar (12 maanden) lid blijft. (Opzeggingen voor het volgende kalenderjaar dienen schriftelijk te geschieden uiterlijk 1 november van het voorgaande jaar).
“Dynamiek van zand, zee en luchten.”