Over de kwelder naar het wad XL

Routebeschrijving:
Projectbureau Holwerd aan Zee
Fiskwei 30
9151 HV Holwerd

Kleurige kwelders. landerijen en de Kees Wevers Wadpost

Wanneer: Zaterdag 25 augustus, 12.30 - 17.00 uur
Vertrekpunt:

Holwerd

Duur:  4,5 uur
Deelnemers: 20
Kosten:

•    Leden: € 20,00

•    Niet-leden: € 24,50

Wat ga je doen:

De Waddenvereniging heeft sinds kort een eigen vogelkijkhut. De Kees Wevers wadpost staat op een fraaie plek op de kwelder bij Holwerd en nodigt uit voor een mooie wandeling langs kleurige bloemenvelden, dijken en slik. Tijdens de wandeling kom je meer te weten over de historie van dit gebied én maak je kennis met al wat er leeft op de kwelder. Hoe een kwelder is opgebouwd, wat planten moeten doen om hier te kunnen overleven en natuurlijk welke vogels je er kun spotten. Een gids van Staatsbosbeheer en een een werelderfgoedgids van de Waddenvereniging nemen u mee naar de mooiste plekjes. Cultuurhistorie op zijn best, rijke wadden-natuur én de kans om Werelderfgoed Waddenzee vanaf de vaste wal optimaal te beleven!

Programma:

12.15   uur

17.00  uur

Verzamelen bij parkeerplaats gebouw Holwerd aan Zee in Holwerd
Start wandeling
Weer terug bij de parkeerplaats

Meld je hier aan voor "Over de kwelder naar het wad XL" >>