Word activiteitenvrijwilliger!

Wil je de Waddenvereniging helpen met de bescherming, het behoud en de verrijking van de natuur in het waddengebied? Word dan activiteitenvrijwilliger en help ons bij diverse activiteiten en bijeenkomsten in het waddengebied.

Wat vragen we van je?

• Je hulp bij een aantal evenementen (zwaartepunten tijdens de zomermaanden). Denk hierbij aan de Vlootdag in Harlingen, havenmarkten, de Tall Ship Races etc.
  • Dat je het leuk vindt om anderen te informeren en inspireren door op bovenstaande evenementen te vertellen over de unieke waarden van het waddengebied;
  • Je inzicht in logistiek en onvermoeibare inzet om (festival)stands in te richten te bemannen;

Verder vragen we:

• Dat je gericht bent op samenwerking;
  • Dat je deelneemt aan de training (1 middag of avond in Harlingen);
  • Dat je woont in de provincies Friesland, Noord-Holland of Groningen;

Wat bieden we?

• Een leuke manier om je vrijwillig in te kunnen zetten voor iets waar je in gelooft;
  • Een inhoudelijke training over het wad;
  • Een groep gelijkgestemde wadliefhebbers die samen de handen uit de mouwen steken;
  • Reiskostenvergoeding;

We zijn met veel!

De Waddenvereniging heeft zo’n 35.000 leden en donateurs. Wist je dat er daarnaast ongeveer 120 vrijwilligers actief voor ons zijn? Met zijn allen komen we op voor de rust, ruimte en ruige natuur in het waddengebied.

Doe je mee?

Meld je dan aan via onderstaand formulier. We nemen contact met je op voor een kennismaking. Voor meer informatie kun je mailen met Renate de Backere (info@waddenvereniging.nl).