Kies een filter

Soort

Zo 21 april
Film: Ockels erfenis

Speciaal voor de Waddenvereniging wordt op zaterdag 20 april in het Afsluitdijk Wadden Center in Kornwerderzand de documentaire Ockels Erfenis van Daan van Alkemade vertoond. Een film over Wubbo Ockels, de eerste Nederlander die vanuit de ruimte zag hoe kwetsbaar onze planeet is. Het werd zijn missie om dat gevoel aan ons over te brengen. Ook met het waddengebied had Ockels een bijzondere band. Lees hier meer over de documentaire. Stuur een mailtje naar daanvanalkemade@gmail.com om je aan te melden. Entree bedraagt 5 euro.

Tijd: 19:00
Plaats: Kornwerderzand
Wo 1 mei
Zeilen en lopen over de wadbodem
Zeilen met een prachtige historische platbodem, droogvallen op een wadplaat en daar met een gids van de Waddenvereniging onderzoeken wat er allemaal leeft in en op het wad. Lekker in de wind, op het water en daarna het bijzondere gevoel op de zeebodem te lopen! Alle informatie vind je op de website van de Historische Zeilvaart.
Do 2 mei
Do 16 mei