Activeer jouw cadeaulidmaatschap!

Gefeliciteerd! Je hebt een lidmaatschap van de Waddenvereniging cadeau gekregen. Om er zeker van te zijn dat je gebruik wilt maken van dit mooie cadeau, vragen we jou om hieronder zelf je gegevens in te vullen. Pas hierna ben je lid van de Waddenvereniging.

Jouw cadeaulidmaatschap van de Waddenvereniging kun je activeren tot 1 oktober 2019 en is één jaar geldig vanaf het moment van activeren. Het lidmaatschap loopt automatisch af. Voor het einde van jouw lidmaatschap nemen we contact met je op om te vragen of je ons wilt blijven steunen voor € 27,- per jaar of € 2,50 per maand.

De Waddenvereniging komt samen met zo’n 35.000 waddenliefhebbers op voor de rust, ruimte en ruige natuur van dit bijzondere Unesco werelderfgoed.

Voordelen lidmaatschap Waddenvereniging:

• Je draagt actief bij aan de bescherming, het behoud én de verrijking van het waddengebied.
  • Je ontvangt een welkomstcadeau + twee armbandjes #ikbenopdeWadden (tijdelijke actie).
  • Je krijgt 4x per jaar het WADDENmagazine in de brievenbus.
  • Je profiteert van korting op bijzondere activiteiten in het waddengebied.
  • Je ontvangt korting op 'wijs met de waddenzee' producten in de online winkel.

Activeer je lidmaatschap, vul je gegevens in:

(dd-mm-jjjj)
Vul hier jouw ontvangen kortingscode in