Jeugdlid worden

Jeugd

Wil jij eens een keer met je ouders, vrienden of klas het wad op? Zoek je informatie voor je spreekbeurt? Wil je meer lezen over de Wadden of een leuke kleurplaat downloaden? Het wad ontdek je met de Waddenvereniging.
Op avontuur

De natuur is één grote buitenspeelplaats. Vol met spannende verhalen en ontdekkingen. Bovendien maak je buiten sneller vriendjes dan thuis op de bank. Dus trek je schoenen maar aan want het is tijd om naar de wadden te gaan! De Waddenvereniging organiseert van alles.

Spreekbeurt of werkstuk

Spannend, een spreekbeurt houden en veel werk ook. Waar ga je over vertellen en wat kun je laten zien? Nou, ideeën en plaatjes genoeg in het spreekbeurtpakket van de Waddenvereniging. Je kunt de verschillende hoofdstukken downloaden en afdrukken. Succes en laat je ons het resultaat zien? Vinden wij leuk!

Wijs met de Waddenzee

Heb jij al een Wijs met de Waddenzee T-shirt of sweater? Onze 'Wijs met de Waddenzee' kleding is gemaakt van 50% gerecycled katoen en 50% gerecycled polyester en is daarmee 100% plasticvrij. Lekker stoer, warm en duurzaam! Laat je ons met een foto zien hoe 'wijs' je bent?

Wadvogelspel
Twee keer per dag vallen de platen van de Waddenzee droog bij eb. Duizenden vogels strijken er neer om hun voedsel te zoeken dat nu makkelijk bereikbaar is. Maar voor hoe lang? Want de platen komen bij vloed weer onder water te staan. Doe het wadvogelspel!
Kleurplaat
Niet alleen buiten, ook binnen kun je met natuur spelen. Geef de natuur je eigen kleur met deze mooie kleurplaat van de Waddenzee. Herken je alle dieren van de Wadden en geef je ze de juiste kleur? Wij zijn benieuwd naar het resultaat!
BLUB digitaal
Schrijf je in voor de maandelijkse BLUB nieuwsbrief van de Waddenvereniging. Hierin lees je hoe we het wadddengebied beschermen of welke slimme trucs de waddendieren en planten bedacht hebben om te kunnen overleven.

* Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het doel waarvoor je het opgeeft, en niet aan derden doorgegeven.