Wadden Award


Optie 1

Breng jouw idee verder!  Expert Kees van Es van bureau Wing, helpt je verder op weg met zijn kennis en kunde en geeft advies op maat.

 

Optie 2

Geniet van de Wadden tijdens de avontuurlijke Werelderfgoedexcursie Rondje Wad en een heerlijke overnachting op Schiermonnikoog.

Publieksprijs

Ook het publiek kan stemmen op haar favoriete idee. Het idee met de meeste stemmen wint de publieksprijs.  Dit bestaat uit een culinair arrangement in Bed & Breakfast De Postoari op Terschelling (Hoorn) met twee overnachtingen in de Witkop kamer inclusief een workshop of proeverij culinair wadlopen. 

 

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
(058) 30 30 730
Neushoorn is gevestigd tegenover de Stadsschouwburg De Harmonie

Een spetterende finale!

Op zaterdag 25 juni 2016 is de spetterende finale van Jouw idee voor de Waddenzee in de creatieve hotspot van Leeuwarden: Neushoorn.

 


De inzenders van de verkozen ideeën nemen het op deze dag tegen elkaar op voor een

deskundige jury. De persoon die zijn of haar idee het beste weet te presenteren wint de Wadden Award 2016! Doe je niet mee aan de wedstrijd, maar wil je wel graag bij deze dag zijn? Je bent van harte welkom! De winnaar van de Wadden Award mag kiezen waar de Award uit bestaat. Ook het publiek kan stemmen op haar favoriete idee. Het idee met de meeste stemmen wint de publieksprijs.

LET OP!  Aanmelden voor de finaledag is i.v.m. catering niet meer mogelijk!