Milieujutten op Terschelling

Help jij in februari 2020 mee de stranden van Terschelling afvalvrij te maken? Milieujutten op Terschelling is de perfecte combinatie van een heerlijke vakantie én iets goeds doen voor de natuur. Dit volledig verzorgde arrangement is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Speciale arrangementen

Je boekt een bed op een 4-persoonskamer*. Op die manier leer je snel nieuwe mensen kennen die met hetzelfde doel naar het eiland komen. Alle kamers zijn ingericht met stapelbedden en beschikken over hun eigen douche, apart toilet en aparte wastafel. De prijzen zijn:

• 3 daags arrangement: Volwassenen € 100,00 / ledenprijs € 95,00. Kids € 86,00 / ledenprijs € 81,00.
  • 4- daags arrangement: Volwassenen € 147,00 / ledenprijs € 139,50. Kids € 126,00 / ledenprijs € 118,50.
  • 5-daags arrangement: Volwassenen € 185,00 / ledenprijs € 175,00. Kids € 169,00 / ledenprijs € 159,00.

* Wanneer je een 4-persoonskamer wilt huren voor 2 personen, vragen we je contact op te nemen met Stayokay Terschelling. Je betaalt dan € 25,- toeslag per nacht.

Deze zaken zijn inbegrepen bij de prijs:

• Verblijf hostel inclusief beddengoed
  • Jutten op verschillende locaties + vervoer + koffie / thee op het strand
  • Activiteiten naast het jutten
  • Volpension: ontbijt, lunch en diner
  • Fietshuur (normale fiets met versnellingen)

Deze kosten zijn exclusief:

• Handdoeken (te huur voor € 2,- per handdoek)
  • Toeristenbelasting.

Partners

Dit arrangement is een initiatief van Stayokay Terschelling en wordt dit jaar voor de 29e keer georganiseerd. Waddenvereniging, Staatsbosbeheer en Gemeente Terschelling zijn partners.
Leden van de Waddenvereniging ontvangen € 2,50 korting per persoon per nacht. Kinderen tot en met 12 jaar betalen bovendien een speciaal kids tarief!

Boek hieronder jouw arrangement:

18 t/m 20 februari
Een 3-daags arrangement (2 nachten) waarbij je mee gaat jutten op 19 februari. Een onvergetelijke ervaring op het prachtige eiland Terschelling.

17 t/m 20 februari
Een 4-daags arrangement (3 nachten) waarbij je mee gaat jutten op 18 en 19 februari. Een onvergetelijke ervaring op het prachtige eiland Terschelling.
16 t/m 20 februari
Een 5-daags arrangement (4 nachten) waarbij je mee gaat jutten op 17, 18 en 19 februari. Een onvergetelijke ervaring op het prachtige eiland Terschelling.
25 t/m 27 februari
Een 3-daags arrangement (2 nachten) waarbij je mee gaat jutten op 26 februari. Een onvergetelijke ervaring op het prachtige eiland Terschelling.
24 t/m 27 februari
Een 4-daags arrangement (3 nachten) waarbij je mee gaat jutten op 25 en 26 februari. Een onvergetelijke ervaring op het prachtige eiland Terschelling.
23 t/m 27 februari
Een 5-daags arrangement (4 nachten) waarbij je mee gaat jutten op 24, 25 en 26 februari. Een onvergetelijke ervaring op het prachtige eiland Terschelling.