Genietwad

Onze leden zijn Wijs met de Waddenzee. Wij zijn wijs met onze leden. Daarom bieden we graag wat extra’s. Zo profiteer je standaard van 20% korting op duurzame Wijs met de Waddenzee producten en bieden we exclusief voor leden voordeel op activiteiten en evenementen in het waddengebied. Gewoon omdat we zo blij zijn dat je de liefde voor het waddengebied met ons deelt.

Op deze pagina vind je al het actuele ledenvoordeel op een rij. Ben je nog geen lid van de Waddenvereniging?  Sluit je dan nu aan bij de grootste groep Wadliefhebbers van Nederland. Met jouw steun kun je rekenen op onze onvoorwaardelijke inzet om het enige natuurlijk werelderfgoed in Nederland te behouden, beschermen en verrijken!

Wijs met de Waddenzee
fajdsklfjdaskfgjsadkfjasdf