Speciaal voor leden: Wad 'n beleving!

Jeugd 6 – 12 jaar || juli en september

Maak kennis met de wondere wereld van het Wad. De voorstelling Wad ’n Wad neemt je mee in de bijzondere reis van de paling, klimaatverandering, plastic soup en de kleine vijf. Je krijgt zo de kans om het Wad van dichtbij te zien én te beleven. Dit allemaal op een prachtige locatie van Staatsbosbeheer bij jou in de buurt.

Blijf op de hoogte!

Ben je lid van de jeugdclub van de Waddenvereniging en wil je als eerste op de hoogte zijn? Stuur ons dan een mail met jouw adresgegevens én e-mailadres. Dan verwerken we jouw e-mailadres in een mailinglijst en hoor je snel van ons, maar je leest er sowieso meer over in het WADDENmagazine van juni en september!

Ben je nog niet lid?

Ben je nog geen lid van de jeugdclub van de Waddenvereniging maar wil je deze dag niet missen? Je kunt op elk moment lid worden voor €18,- per jaar. Je krijgt dan 4x per jaar het WADDENmagazine met gave opdrachten en wist-je-datjes. Word nu jeugdlid!

Op de foto: de WEX wadgidsen van de Waddenvereniging waarvan een aantal ook aanwezig zullen zijn!