Word social media vrijwilliger

Wil je de Waddenvereniging helpen met de bescherming, het behoud en de verrijking van de natuur in het waddengebied? Word dan social media vrijwilliger en steun ons online. Het kost weinig tijd en heeft groot effect. Doe je mee?

Wat vragen we van je?

-       Dat je ons volgt op onze social media kanalen;

-       Dat je af en toe berichten van ons deelt via diverse social media kanalen;

-       Dat we je incidenteel mogen vragen om dingen te posten over acties, petities of andere zaken.

We zijn met veel!

De Waddenvereniging heeft zo’n 35.000 leden en donateurs. Wist je dat er daarnaast ongeveer 140 vrijwilligers actief voor ons zijn? Met zijn allen komen we op voor de rust, ruimte en ruige natuur in het waddengebied.

Doe je mee?

Meld je dan aan via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze coördinator Jojanneke Drijver via mail of telefoon 0517 493 693.

Aanmeldformulier social media vrijwilliger: