WADDENmagazine

Elk kwartaal ontvangen de leden van de Waddenvereniging hét WADDEN magazine. Boordevol mooie verhalen, indrukwekkende foto's en voordeel op activiteiten, evenementen en duurzame producten. Wil jij ook genieten van een beetje Wadden thuis?

Word lid voor €27,- per jaar en ontvang het magazine 4x per jaar op de mat. Zo steun je het werk van de Waddenvereniging en kun je elke dag van het waddengebied genieten!

Ja, ik word nu lid

In het magazine van september 2022:

• Het verste eiland. Sfeer proeven op het Deense waddeneiland Fano.
  • Werelderfgoed. Wat is dat? Werelderfgoed Waddenzee; helder uitgelegd in 5 vragen.
  • De Wadden in vogelvlucht. Fotograaf Pieter de Vries kiest 3 unieke beelden.
  • Kink in de kabel. Hoogspanning in de Waddenzee; waar komen de stroomkabels?
  • Waddensound. Duitse organist Birgit Wildeman brengt de Waddenzee tot leven op een historisch kerkorgel.
  • Infographic. De lange reis van de zalm.
  • Een grenzeloos bestaan. De 7 zwervers van het wad.

En verder…

• Genietwad. Speciaal voor leden met deze keer aandacht voor de ledendagen 2022.
  • Uit de vereniging. Nieuws en updates uit het hart van de Waddenvereniging.
  • WAD4U. Over de grens met kleurplaten!
  • Ledenraad. Nieuwe ereleden benoemd.
  • NIEUW! Fietsen langs waddenfood. Fietsroute Sûne Grûn leidt langs de lekkerste plekjes in Fries terpenland.
  • Waddenleven. Kleurrijke gasten.
  • Column Lutz Jacobi. Grenshoppen voor de Waddenzee.