WADDEN magazine

Elk kwartaal ontvangen de leden van de Waddenvereniging hét WADDEN magazine. Boordevol mooie verhalen, indrukwekkende foto's en voordeel op activiteiten, evenementen en duurzame producten. Wil jij ook genieten van een beetje Wadden thuis?

Word lid voor €27,- per jaar en ontvang het magazine 4x per jaar op de mat. Zo steun je het werk van de Waddenvereniging en kun je elke dag van het waddengebied genieten!

Ja, ik word nu lid

In het magazine van maart 2022:

• Strijd om de ruimte. Visserij, gas- en zoutwinning, recreatie, militaire oefeningen: wordt het niet te veel?
  • Natuurzin. In de natuur zijn is fijn, maar waarom eigenlijk?
  • Home sweet home. Dieren koesteren hun eigen leefruimte, hoeveel ze nodig hebben verschilt nogal.
  • BN'ers op het wad. Frits Wester, Ellen ten Damme, Tim Knol en Helga van Leur over de charme van het wad.
  • In kaart gebracht. Rust en ruimte onder druk: bekijk de 3 overzichtskaarten.
  • Niet storen a.u.b. De kunst van vogels kijken zonder ze te verstoren.

En verder…

• Genietwad. Speciaal voor leden: korting, excursies en meer.
  • Uit de vereniging. Nieuws en updates uit het hart van de Waddenvereniging.
  • WAD4U. De kracht van de massa.
  • Ledenraad. Er is een nieuwe ledenraad.
  • NIEUW! Fietsen langs waddenfood. Proef het voorjaar in Groningen.
  • Waddenleven. Wonderlijke woonruimtes.
  • Column Lutz Jacobi. Peinzen over ruimte.